Program

v v v v v v v v v v

 

Hva skjer på Studentfestivalen?

 

v v v v v v v v v v

 

Her er programmet for Studentfestivalen i Oslo 2018!

Mandag 13. august

Velkomstfest for UiO m/ ARY!
Studentfestivalen i Oslo ønsker alle nye og gamle studenter ved Universitetet i Oslo velkommen til byen. Det gjør vi på den måten vi gjør best, nemlig ved å lage en dritfet fest! Med på festen er også ARY! Festen er åpen for alle, velkommen! Gratis inngang!
Mer info her!

Tirsdag 14. august

Velkomstfest for OsloMet!
Studentfestivalen i Oslo ønsker alle nye og gamle studenter ved OsloMet velkommen til byen. Det gjør vi på den måten vi gjør best, nemlig ved å lage en dritfet fest! Festen er åpen for alle, velkommen! Gratis inngang!
Mer info her!

Onsdag 15. august

Silent disco!
Hva er det, spør du? Jo, Silent Disco innebærer at alle deltagerne på festen får utdelt hvert sitt headset, som er koblet til DJen sitt miksebord. Da får alle en annerledes og super musikkopplevelse, uansett hvor i lokalet de er. Kombinert med kule lydeffekter blir dette en festopplevelse utenom det vanlige. Gratis inngang!
Mer info her!
Fadderquiz! 
Den tradisjonelle fadderquizen skjer i år igjen! Hvilen av faddergruppene på ditt studie er best på allmenkunnskap? I samarbeid med quizgjengen på Chateau Neuf arrangerer Studentfestivalen i Oslo fadderquiz i år som tidligere år. Vi fyller uteserveringa med bord, svarark og penner og inviterer til litt «faglig påfyll» i en ellers hard fadderuke. Det er selvsagt gratis, og åpent for alle over 18 år.
Mer info her!
Utekino / Amatører (førpremiere).
I forbindelse med Studentfestivalen i Oslo 2018 tar Cinema Neuf og arthaus over parkeringsplassen foran Chateau Neuf for tidenes feelgood-førpremiere på Amatører. Gratis inngang!
Mer info her!

Torsdag 16. august

Semesterstartfest m/ KAKKMADDAFAKKA og Hester V75! 
Tradisjon tro arrangerer Studentfestivalen i Oslo og Det norske Studentersamfund Semesterstartsfest! Vi ønsker alle Oslos studenter velkommen til å get crazy sammen med oss 16. august.
Det er første studenttorsdagen i semesteret og vi stiller opp med fest og konserter med rappegruppen Hester V75 og Bergensbandet KAKKMADDAFAKKA! Flere artister slippes snart så stay tuned!
Mer info her!

Fredag 17. august

Improteater med ImproNeuf! 
I forbindelse med Studentfestivalen i Oslo inntar Impro Neuf Storsalen på Chateau Neuf! Improteater er improvisert teater, helt uten manus, så vi vet heller ikke hva slags sprell vi skal vise på scenen. Men at det blir morsomt, gøyalt og god stemning, det garanterer vi!
Mer info her!

Lørdag 18. august

Fest!
Vi åpner 1. og 2. etasje av huset og lager en stor fest og masse god stemning! Gratis inngang!

Søndag 19. august

Stengt

Mandag 20. august

Manic Monday presenterer Ask Carol!
Med Carol’s særegne stemme, to gitarer i front og en Do-It-Yourself-attitude, har duoen Ask Carol skapt et fyldig og helhetlig lydbilde, kun med sine gitarer, basseffekter, og tromme-effekter.
Mer info her!
Pub til pub!
Mandag 20. August er det som alle tidligere år duket for studentenes gjeveste løp: Pub-til-pub!
Mer info her!

Tirsdag 21. august

Tirsdagsquiz! 
Velkommen til semesterets første tirsdagsquiz på Chateau Neuf under Studentfestivalen i Oslo 2018!
Mer info her!

Onsdag 22. august

Norsk på Norsk: Rossman / Johannes Holtmon / Folkehelsa / Vegard Hertzberg
22. august inntas Klubscenen på Chateau Neuf av et knippe artister for en helaften med norske tekster: Rossman, Johannes Holtmon, Folkehelsa og Vegard Hertzberg, alt på en kveld og til den nette sum av 100 spenn!
Mer info her!

Torsdag 23. august

ULYDIG presenterer Linda Vidala! 
Etter å ha blitt satt på kartet som en av Norges nye kvinnelige rapartister med låten «Emma» i 2016, ble Linda Vidala plukket ut som en av by:Larms demoartister i 2017. Hun ble også nominert til “Årets forbilde” av Norsk Tipping og Frifond i forbindelse med by:Larm. I 2017 utga hun også låten «Bængshot» sammen med King Skurk One, som solgte til gull og lå lenge på topp 10 av Norges mest spilte låter på Spotify.
Mer info her!

Fredag 24. august

Lillesalen Konsertserie presenterer Mall Girl! 
Mall Girl er et ungt popband med et energisk liveshow. Inspirasjonskildene deres spenner fra åttitallspop til noise og matterock til indie, og er knyttet sammen av et lekent uttrykk. I slutten av april ga de ut sin første singel “Slay Queen” på P3 Urørt, og ble umiddelbart anbefalt av Urørtpanelet.
Mer info her!
Konsertforeningen Betong presenterer Lil Halima! 
Lil Halima debuterte med sitt soloprosjekt under by:larm 2018, til strålende omtale fra norsk presse. Debutsingelen «Abstract» ble sluppet i april, og hun slapp nylig sin andre singel «Train» fra sin kommende EP.
Mer info her!

Lørdag 25. august

Den Store Festen m/ Rytmeklubben! 
Tradisjonen tro avslutter vi Studentfestivalen i Oslo og fadderukene i Oslo ved å arrangere Den Store Festen. Med på festen er produsentkollektivet Rytmeklubben!
Mer info her!

Følg oss på Facebook og Instagram!