Program

v v v v v v v v v v

 

Hva skjer på Studentfestivalen?

 

v v v v v v v v v v

 

Her er programmet for Studentfestivalen i Oslo 2018. Det oppdateres løpende med mer informasjon og flere arrangementer!

Mandag 13. august

Velkomstfest for UiO! Studentfestivalen i Oslo ønsker alle nye og gamle studenter ved Universitetet i Oslo velkommen til byen. Det gjør vi på den måten vi gjør best, nemlig ved å lage en dritfet fest! Festen er åpen for alle, velkommen!
Mer info her!

Tirsdag 14. august

Velkomstfest for OsloMet! Studentfestivalen i Oslo ønsker alle nye og gamle studenter ved OsloMet velkommen til byen. Det gjør vi på den måten vi gjør best, nemlig ved å lage en dritfet fest! Festen er åpen for alle, velkommen!
Mer info her!

Onsdag 15.august

Silent disco! Hva er det, spør du? Jo, Silent Disco innebærer at alle deltagerne på festen får utdelt hvert sitt headset, som er koblet til DJen sitt miksebord. Da får alle en annerledes og super musikkopplevelse, uansett hvor i lokalet de er. Kombinert med kule lydeffekter blir dette en festopplevelse utenom det vanlige.
Mer info her!

Torsdag 16. august

To be announced!

Fredag 17. august

Improteater med ImproNeuf. Mer info kommer

Lørdag 18. august

Utekino med CinemaNeuf. Mer info kommer.

Søndag 19. august

Stengt

 

Mandag 20. august

Manic Monday presenterer Ask Carol! Med Carol’s særegne stemme, to gitarer i front og en Do-It-Yourself-attitude, har duoen Ask Carol skapt et fyldig og helhetlig lydbilde, kun med sine gitarer, basseffekter, og tromme-effekter.
Mer info her!

 

Mer program for uke 2 kommer!

Følg oss på Facebook og Instagram!