Frivillig

EN / NO

v v v v v v v v v v

Vil du være med å lage
Norges feteste studiestart?

 

v v v v v v v v v v

 

Vil du sørge for at alle nye studenter får en helt sinnsykt bra start på studietiden — eller er du ny student selv og vil komme i gang med foreningslivet? Meld deg som frivillig til Studentfestivalen i Oslo!

 

BAR — INNSLIPP — SKILT OG DEKOR — GARDEROBE

 

13.-25. august 2018 er det klart for studiestart og fadderuke ved alle utdanningsinstitusjonene i Oslo. Det Norske Studentersamfund er samlingsstedet for alle studenter, uavhengig av hvor du studerer. Å være frivillig under Studentfestivalen i Oslo gir deg en unik mulighet til å pangstarte studentlivet og ikke minst være med på innsiden av Studentersamfundet. Du får nye og spennende opplevelser som andre studenter bare kan drømme om – og mulighet til å knytte nye kontakter og få nye venner i studentmiljøet.

For å være frivillig må du:
— Være fylt 18 år når du skal jobbe
— Møte opplagt, edru, blid og fornøyd
— Jobbe minst to skift iløpet av festivalen

Til gjengjeld får du:
— Mat og drikke på jobb
— Opplæring og verdifull erfaring
— Gratis inngang på nesten alle arrangementer under festivalen
— Masse nye venner

KLIKK HER FOR PÅMELDING

BARGRUPPA

Som bartender under Studentfestivalen vil du møte mange hyggelige folk og opparbeide deg mange gode erfaringer om å jobbe på festival og i en bar. Vi har flere forskjellige barer: den rolige Bokcafeen, Foajeebaren, baren på uteserveringen, og den heftige klubbbaren Betong.

Vi trenger deg som:
— Takler høyt tempo og til tider stress
— Møter opp med et stort smil
— Er en god lagspiller
— Har mye energi
— Er blid og omgjengelig

SKILT OG DEDKOR

Det er alltid bruk for noen tøffe mennesker som liker å ta i et tak når det trengs. Har du en forkjærlighet for maling, dekor, gode skiltløsninger og ser løsninger i stedet for problemer? Da er du akkurat den vi trenger!

INNSLIPP

Er du en kløpper på enkel hoderegning og nysgjerrig på hvordan en bankterminal fungerer? Pleier du å si velkommen til alle som kommer på fest? Da er dette noe for deg.

Vi leter spesielt etter deg som:
— Takler stress og høyt tempo
— Er pålitelig
— Er hyggelig og omgjengelig
— Gir gjester en god velkomst

GARDEROBETEAMET

Er du en ninja? Kan du forskjell på en vaffeljakke og trenchcoat? Har du en forkjærlighet for systemer? Har du noen gang irritert over å miste en jakke på byen? I garderoben tilbyr vi deg muligheten til å passe på at dette aldri skjer noen igjen. Bli med i ninja-teamet!

 

Spørsmål

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med frivillig@neuf.no, så svarer vi på alt du lurer på!

 

Følg oss på Facebook og Instagram!